Betuws plantencentrum, voor de professionele groenverbruiker.
 
BPC groen richt zich uitsluitend op professionele groenverbruikers.
De klantenkring bestaat uit hoveniers, tuincentra, grootgroenvoorzieners en institutionele afnemers, kortom iedereen die beroepsmatig binnen de groensector actief is.Op het afhaalcentrum van BPC groen kunt u, als professionele groenverbruiker, zelf uw benodigde beplanting bij elkaar zoeken.  U vindt er een enorm assortiment bomen van goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen . Eventueel kunnen onze vakkundige medewerkers u helpen bij het vinden van de juiste bomen en ook planten. Mocht U toch nog iets missen dan leveren we dit doorgaans binnen enkele dagen na.
 
In het seizoen kunt u ook 's avonds bij ons terecht.
 In het seizoen kunt u ook 's avonds bij ons terecht. Het gehele afhaalcentrum is dan verlicht. In alle rust kunt u dan uw beplanting bij elkaar zoeken zodat u en/of uw medewerkers de volgende dag direct aan de slag kunnen. Uiteraard is er voldoende parkeerruimte.
 
Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid dat u uw beplanting vooraf bij ons besteld. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het met u afgesproken tijdstip klaarstaat. Het is dan alleen nog een kwestie van opladen en wegrijden wat u een flinke tijdsbesparing oplevert. In overleg kunnen we desgewenst ook op locatie leveren.
Als geen ander weten we dat incomplete leveringen erg vervelend kunnen zijn. Dit kost tijd, ergernis en geld. Daarom hebben we bij BPC groen het compleet maken van beplantingslijsten tot onze specialiteit gemaakt. U zoekt, wij vinden: onze kracht is uw gemak.
 
Wilt u eerst een offerte voor uw beplanting dan is dit geen probleem. Wij zorgen ten alle tijde voor een passende aanbieding bij uw aanvraag.
Naast beplanting zijn er bij BPC groen ook diverse andere tuinbenodigdheden verkrijgbaar. Hierbij moet u denken aan potgrond, tuinturf, compost, bemeste tuinaarde, boompalen, boomband, bindbuis en diverse meststoffen.
 
Groothandelsprijzen.
 
Doordat wij 90% van de bomen zelf telen op onze kwekerij, kunnen wij tegen scherpe prijzen een gedegen kwaliteit leveren. U krijgt als professioneel groen verbruiker korting boven op de particuliere prijs. Neemt u hiervoor contact op met onze vertegenwoordiger.
 
Beurzen.
 
Wij staan geregeld op de landelijke groenbeurzen. Vraag onze vertegenwoordiger welke en kom dan gerust een kijkje nemen in onze stand.